Over ons

Passie tot in het kleinste detail

Een klein of groter project? Met onze kennis zorgen we voor een betrouwbare berekening en kwalitatieve plaatsing van uw verlichting. Ook verbouwingen die wat complexer zijn, werken we tot in detail af zodat de voldoening groot is aan de eindmeet van uw project.

Nauwkeurige afwerking vind ik als zaakvoerder persoonlijk zeer belangrijk, net zoals een nette werkomgeving en degelijke uitrusting. De volgende quote past dan ook perfect bij wie ik ben en waarvoor ik wil staan met Relumco.

Plaatsen verlichting
Plaatsen buitenverlichting
“Try to do better than good enough.”
werkwijze

Als eerste stap verwelkom ik jullie graag voor een gesprek over jullie project. We overlopen de wensen en bekijken de verschillende mogelijkheden binnen jullie vooropgestelde budget.

Vervolgens wordt een gedetailleerde offerte aangeboden met alle zaken die tijdens het gesprek aan bod kwamen. Samen kijken we voor de verfijning van deze offerte en kan het werk ingepland worden.

In elk project streven we ernaar om uw wensen voorop te stellen en deze uit te werken tot een mooi geheel in uw ruimte. 

 

De mooie eindresultaten en de positieve reacties van klanten, zorgt voor een tevreden gevoel bij beide partijen. Daarom is deze passie voor verlichting en elektriciteitswerken ons werk geworden en uitgegroeid tot Relumco.

Interesse?
Breng ons op de hoogte van uw vraag of opmerking.